Kennel Toftedal

HVALPE FRA OS

HVALPEBESKRIVELSE

For os er det vigtigt at matche den helt rigtige hvalp til den rigtige familie, vi har derfor fokus på, at finde den rigtige hvalp til det rigtige hjem hos sin “for evigt” familie. Hos os kan du derfor ikke selv vælge hvalp. 

Alle hvalpe bliver mentalbeskrevet. Når hvalpene er fyldt 7 uger får vi en mentalebeskriver ud at teste hver nekelt hvalp. En test, hvor hvalpens adfærd og ageren i forskellige situationer bliver beskrevet.

Beskrivelsen, vores indtryk af hvalpen, af jer som familie, jeres ønsker og forventninger indgår i beslutningen af hvilken hvalp du/ I vil blive tilbudt.

INDEN HVALPEN FLYTTER HJEMMEFRA

Hvalpe fra Kennel Toftedal er klar til at flytte hjemmefra efter de er fyldt 8 uger. Inden de flytter er de blevet stambogsført i DKK og registreret i Dansk Hunderegister.

Hvalpene har fået ormekur, og har været ved dyrlægen, hvor de har fået et sundhedstjek. De er vaccineret for første gang og er blevet chippet. 

MED HVALPEN FØLGER:

DKK stambog

Købskontrakt

Sundhedsbog

Hvalpemappe med hvalpens første uger

Resultat af hvalpebeskrivelsen

Hvalpepakke med foder og legetøj

HVALPE FRA KENNEL TOFTEDAL

Vi tilstræber at avle sunde, smukke hunde, der er velfungerende og med et godt sind. Vi har derfor stort fokus på socialisering og miljøtræning af hvalpene. 

Hvalpene bliver født og vokser op inde i huset, hvor de er en del af familien. Når de har alderen til det, vil de have adgang til haven og derefter til resten af verden. Når de er 5 uger og klar til det, tager vi dem  med på tur, køre bil, gå tur i snor, møde andre hunde og mennesker, vi tager på stranden og meget mere. Hvalpene får lov til at opleve verden både med og uden mor og søskende. 

 

Toftedal Villimey